Fiske Report 8 – Stor Thai Mahseer fra Jungle – Januar 2017

Stor Thai Mahseer fra junglen i Thailand

 

I slutningen af Januar kom Velici fra Rumænien sammen med to af hans venner fobi for en 3 dage fisketur på Cheow Lan Lake. Den anden morgen på denne tur fangede de en Thai Mahseer; der skiller sig ud fra alt andet der er blevet fanget, hidtil i denne sæson; En utrolig smuk Thai Mahseer på 24 lbs og 110 cm lang.

 

 

Stor Thai Mahseer fra junglen i Thailand

 

Cheow Lan Lake har fisket fint med Giant Snakehead op til ca. 6 kg, og nogle af flodmundingerne har været fyldt med 2 – 3 kg Hampala barb. Den tidlige del af januar var ret våd, hvilket var frustrerende; da det normalt er tørt på dette tidspunkt af sæsonen og gjorde floden fiskeri vanskeligt i nogle perioder. Men på trods af dette, har fluefisket i vores jungleflod stadig bragt mange Mahseer mellem 2 og 5 lbs i Januar.

 

 

Thai Fishing handler om Kvalitet: fra vores udstyr til vores skræddersyede ture.
error: Copyright 2015 Thai-Fishing.com